Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Shiver napisał:Hmmm, jak na mój gust:
http://www.stx.pl/index.p...&vItemDB=itemdb
I będziesz zadowolonyTylko do tego jakiś piecyk minimum 300 wat.
Tylko do tego jakiś piecyk minimum 300 wat. Moze jakis polecicie w miare dobry i tani
500zl to koszt samego panela 300W od irka. do tego glosnik ktory warto kupic to min 200-300zl + obudowa itp i wychodzi 1000zl za suba ;]adam11d napisał:mysle ze 500\600zl moge na sam bas przeznaczyt tj glosnik i wzmak reszte zrobie sam
z calym szacunkiem do normalnych ludzi z tego forum (dobrze, ze jeszcze tacy tu sa), ale mam wrazenie ze forum z dnia na dzien zarasta samymi trollami... i tu prosba do moderatorow: wezcie czy powinny byc kasowane, a autorzy tychze przywolywani w jakis sposob do porzadku. sorry za atak, ale naprawde odechciewa sie przegladac to forum, gdy widzi sie takie pozbawione sensu i wyszydzace wypowiedzi. jeszcze kiedys forum trzymalo poziom, a teraz widze wysyp dzieci neostrady... | |
Caleb napisał:mam wrazenie ze forum z dnia na dzien zarasta samymi trollami... i tu prosba do moderatorow: wezcie cos z tym zrobcie. bezsensowne wypowiedzi typu:czyalbo mam pomysł, kup z 20 głosniczków 8" i właduj je na cala sciane fajnie bedzie wygladac i łupac tez powinnopowinny byc kasowane, a autorzy tychze przywolywani w jakis sposob do porzadku. sorry za atak, ale naprawde odechciewa sie przegladac to forum, gdy widzi sie takie pozbawione sensu i wyszydzace wypowiedzikup Audiona,Takero mowil ze on łupie :mrgreen: