tylko jak zestroic takie ustrojstwowsadź po 2 na kolumne a podłącz po jednym w kolumniei po problemie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
tylko jak zestroic takie ustrojstwowsadź po 2 na kolumne a podłącz po jednym w kolumniei po problemie
marb napisał:Zdecydowałem się na te stx 17/80/8 ss. Wrzuciłem parametry głośników do winisd i troche dziwne wyniki mi pokazało. Dla obudowy zamkniętej wyliczyło mi jakieś 40l, teraz nie pamiętam dokładnie, ale charakterystyka przenoszenia głośnika nie jest za dobra. Natomiast dla br winisd wyliczył mi obudowe ponad 70l (chyba troche zbyt dużo), br na 32Hz. Charakterystyka przenoszenia była już lepsza natomiast charakterystyka impulsowa to ok. 25 ms (to chyba stanowczo zbyt dużo).
Akurat tu się mylisz. Żółte membranki podobały mi się dopuki nie zobaczyłem ich w jakimś projekcie, teraz bardzo nie chciałem takich głośników. Właśnie gdn-18-120 jest dla mnie jednym z ładniejszych przetworników. Tylko mam problem z moim bratem, który daje troche ponad 1/2 kasy na te kolumny i upiera się na dwa głośniki niskotonowe. Ja osobiście już dawno wziołbym tego jednego gdn-18-120...takero napisał:No ale jak widać są ludzie dla których najważniejsze są żółte membranki i "ładny "
wyglad...
No ale cóż...
...Zdecydowałem się na te stx 17/80/8 ss.
to się dogadaj,Tylko mam problem z moim bratem, który daje troche ponad 1/2 kasy na te kolumny i upiera się na dwa głośniki niskotonowe.
wystarczy na 1gdnPokój ma 20m, a muzy słucham różnej z przewagą techno i rapu