Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
cw to g***o w porównaniu z ap, nie chcialbym nawet tego kopnąć...ja osobiscie nie dal bym tych poienidzy za tego AP nawet ze zlota cewka wolal bym kupic juz CW alfreda arna 312 albo beyme
to tak szczerze piszesz ?pozatym w jebo brzmieniu nie widze nic porywajacego gra jak duzy lw 800 ten sam charkter
PRL wraca ;]Bum sie zaczyna,2 tygodnie trzeba na niego czekać i żadnej pewności nie ma że sie go dostanie.Ot i co.
z tych trzech bierz stxa AP ;]STX GDN-27-300-8-SS, GDN-20-120-8-AK
CZy tego Tonsila GDN 20/80/2
kto kupił AP i go zamienił ?nie kupuj stxa poczytaj troche opini o tych glosnikach i o ludziach korzy kupili je a potem zmienili na inne
30 300 4 ap jak sama nazwa wskazuje ma 30cm ;]glosnik 25 cm
wymień...ja ci moge wymienic kilka glosnikow z przedzialu do tych 250 zł ktore bija stxa jakoscia szybkoscia szczegolowoscia prostota wysterowania itd itd
nic nie pisze na złość - nie chodzi o to przecie...gadasz glupoty na zlosc by bylo na twoje piszesz duzo i bez sesnu
zachowaj dla siebie, a jeśli naprawde tak uważasz to przejrzyj posty które napisałem i znajdź mi te bezsensowne, a następniepiszesz duzo i bez sesnu
to zostawie bez komentarza - kto słyszał ten wie...napewno CW 1202
- już wyżej napisałem jak się ma porównanie jej do AP jako głośnika do suba... podobnie jak 27 300 czy sls jest raczej do 3way niż do suba...tesla ARN 312
- widze że z przedstawicielem buszmena masz lepsze stosunki niż z stxem ;]z bosahmana: AXIS-10, BOZ-10ZF bylo jeszcze trzy model
- oba były dla mnie pewniakami - wiedziałem że o nich wspomnisz10 br60 i 12 br70
- chyba mało kto go ma bo zdobycie go graniczy chyba z cudem...30/100/11
dokladajac jeszcze z 20 zł na allegro mzona kupic 25 lub nawet 30 cm slsa
- slsy mają zupełnie inny charakter brzmienia, pozatym są dobre do 3way raczej...jezeli wezmy pod uwage glosniki mniejsze to sls 8
- z hertza można tylko 8 wyrwać za 250zł, której porównać z 12 STXa się nie da...z herza tez na pewno cos da rade wyrwac