Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mogąc kupić pewnie za 250zł z wysyłką 10 calowego Auruma ? :|lklukasz napisał:Ja osobiście wybierał bym między visatonem i stx-em.
Chyba jestem bardziej za Visatonem... dogadałem sie już za 150 zł z przesyłkąlklukasz napisał:Ja osobiście wybierał bym między visatonem i stx-em.
nie znam tych głośników i nigdy nie słyszałem (chyba) więc się na ich temat nie wypowiadamtakero napisał:mogąc kupić pewnie za 250zł z wysyłką 10 calowego Auruma ? :|
po tym będę wiedział jak gra i czy jest warty swojej ceny :?:dolphin123 napisał:lklukasz : http://www.loudspeakersho...-c-187_256.html :wink:
Wstępną bude? może ktoś ma już taki głośnik i wie w jakiej budzie go umieścić ?dolphin123 napisał:Trzeba by policzyc wstepnie w WIN ISD, zlozyc testowa bude, a pozniej sie ewentualnie pobawic litrazem i strojeniemChyba ze wezmiesz litraz jaki zastosowano w La Scali jako wstepny to prob.
to poproś o wysyłkę firmą kurierską pocztex z możliwością sprawdzenia zawartości.Karol22m napisał:"allegrowicz co go sprzedaje nie jest do końca pewny ma dużo negatywów min. za sprzedanie złych głośników itd.."