Wielkie dzieki za analize sytuacji

Adzik - Troche wiecej zdjec wooferka jest na pierwszej stronie tematu pod koniec.
scythe1123- staralem sie wpiac tak jak na datescheet tego ukladu - przy pin1 jest element (wydawalo mi sie ze tak jak na dataschet kondensator?) i przy pin13 tak samo i tam sie mostkowaly i tam sie wpialem tak jak oznaczylem czerwona kropka. specjalnie tu bo chcialem ominac filtry bo filtry mam w radiu i moge je sobie ustawiac)
Tak te pukniecie dokladnie takie jak wlaczony wzmak podlacza sie pod zrodlo.
Janusz81 - dzieki za wskazowke. przyznaje ze nie dociekalem jak jest podlaczony ten uklad opozniajacy. Zasilanie tego wzmaka podpialem tak jak w otyginale - tzn ma on caly czas stale 12V jak i triger wlaczajacy - probowalem zarowno z remote radia jak i ACC.
jak odlacze rca z radia - stuku brak.
Generalnie zlozylem juz calosc. przejhechalem wlasnie z wwy do gdanska i jestem zachwycony audio i nie bardzo usmiecha mi sie to rozbierac wszystko. po pierwsze nie mam na razie dostepu do garazu a zeby wyjac suba musze wyjac siedzenie kierowcy a i okablowanie zrobilem troche malo demontowalne..

Po drugie dziala tak fajnie ze sie boje ze cos popsuje.
Myslalem bardziej zeby sprobowac cos dac na kablu sygnalowym - tylko co ?

Jesli to nic nie da to zastosuje ten uklad opozniajacy wlaczanie wzmaka i wylaczanie radia i to na 100% zadziala bo jak probowalem recznie robic to co on robi to jest ok. pytanie tylko ile pradu radio bierze przez te ACC - czy wiecej niz te 300ma i w zwiazku z tym musze dac jeszcze przekaznik oprocz tego ukladu ale to sobie zmierze najwyzej.