kupilem suba clariona sw 3013b moc 350 wat rms , niewiem jaki dobrac wzmacniacz do 350 zl
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
blaupunkta nie ruszaj bo mimo sporej mocy to basem nie zachwycagigaherc1991 napisał:myslalem nad magnatem 44 hq , blaupunktem gta470
wiec niech ktos poda nie chinszczyzne , czy wszystkie marki o jakich slyszalem to chinszczyzny ? a wszystkie no-name'y nagle sa super ? nie zebym kierowal sie sama markaPawel S. napisał:gigaherc1991, nie polecano ci chinszczyzny a właśnie to kupiłeś ale o tym nie wiesz![]()
civilized, wierz mi ze nikt nie kupuje 1kW pieca do normalnej muzykicivilized napisał:ale jak ktos byc chcial odtworzyc szybszy bit to juz dobry DF wspomagajacy bardziej leniwe glosniki nieodzowny.
gigaherc1991, no i tu pojawia sie paradoks. kupujesz "markowy" sprzet za rozsadne pieniadze. a w praktyce kupujesz chinska masowke ze znanym logo ktora sie sprzedaje tylko dlatego ze firma znana...gigaherc1991 napisał:wiec niech ktos poda nie chinszczyzne , czy wszystkie marki o jakich slyszalem to chinszczyzny ?
tak ? znajdz mi jakiego kolwiek clariona z supermarketu , moze mialem kupic jakis chlam w stylu mac audio ,czy voice krafta , ale widze ze wedlug was to jest lepsze ,Pawel S. napisał:a nie do taniego suba z supermarketu
gigaherc1991 napisał:tak ? znajdz mi jakiego kolwiek clariona z supermarketu , moze mialem kupic jakis chlam w stylu mac audio ,czy voice krafta , ale widze ze wedlug was to jest lepsze ,Pawel S. napisał:a nie do taniego suba z supermarketu
hehe - to jest wlasnie dokladnie to samogigaherc1991 napisał:znajdz mi jakiego kolwiek clariona z supermarketu , moze mialem kupic jakis chlam w stylu mac audio ,czy voice krafta , ale widze ze wedlug was to jest lepsze ,
tzn z kim? te marki maja w swojej ofercie rodzynki ktorymi warto sie zainteresowac... ale trzeba wiedziec ktore togigaherc1991 napisał:gadalem z gosciem co troche w tym siedzi , i wogole niepolecal mi wzmakow tych boshmanow, mac audio , peiyngow, itp
no najgorzej nie jest. jakby tak bylo to bysmy pisali zebys to oddalgigaherc1991 napisał:z subem twierdzil ze najgorzej niewybralem