Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja klade oboko siebie dwa kawalki (UWAGA sa poukladane tak by "rysunek" słojow sie zgadzal) sklejam tasma papierowa odwraca, smaruje klejem i przyklajem. Moj sub (patrz dzial konstrukcje na jednej sciance ma 4 paski forniru) jest w ten sposob zrobiony.Tato Muminka napisał:A w jaki sposob laczycie 2 kawalki forniru obok siebie?? kladziecie jeden na drugi i szlifujecie tak dlugo az bedzie rowno??
EZO napisał:Ja klade oboko siebie dwa kawalki (UWAGA sa poukladane tak by "rysunek" słojow sie zgadzal) sklejam tasma papierowa odwraca, smaruje klejem i przyklajem. Moj sub (patrz dzial konstrukcje na jednej sciance ma 4 paski forniru) jest w ten sposob zrobiony.Tato Muminka napisał:A w jaki sposob laczycie 2 kawalki forniru obok siebie?? kladziecie jeden na drugi i szlifujecie tak dlugo az bedzie rowno??
na stronie glownej przedstawione sa dwa sposoby fornirowania obudow - 'na goraco' i 'przyciskanie'.
moje kolumienki maja rozmiary 100 x 30 x 17 cm.
ktory sposob bedzie lepszy i latwiejszy w wykonaniu.
boje sie ze przyciskajac scianke o powierzchni 30 x 100 moge cos spieprzyc sprawe.
dodam ze nigdy nie mialem stycznosci z fornirem a folia odpada