• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki subwoofer do 7m^2??

nie to nie wchodzi w grę, ponieważ z tych jakie mam jestem w 101% zadowolony a zresztą żadne monitory nie zastąpią subwoofera do filmów w rozsądnych cenach

dolphin123 napisał:
Maxi.. i ze monitory maja zastapic suba ? :lol:
Nie zapominaj ze to jest 7mk....
Ja bym sprzedal te monitory i dolozyl kase przeznaczona na suba do nowych monitorow - badz podlogowek. Dobre 18nastki poradza sobie w zupelnosci z basem w filmach w takim pomieszczeniu...

Wiem bo sam to przerabialem ;)

irek robil porownanie 20/80/2 z stxem 22-140-8-SCX i oba glosniki sa bardzo podobne, tye ze stx jest tanszy.. ;) napewno bedziesz zadowolony jak go zrobisz to Ci gwarantuje. buda 25-28litrow tunel HP68x220 i git;) szybko i z wykopem

[ Dodano: 2008-09-11, 13:42 ]
http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=12057 ;)

takero, a jak porównac np tonsila 20/100/3 z mds08 ? To ma byc w sumie przetwornik do kina który wg ciebie bardziej podpasuje? (w sumie cena podobna)

Powrót