• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

JAKI SUBWOOFER ?? DO 800 zł

jeśli ma to grać to mds 12, jeśli ma być przy okazji baaardzo głośne to mds 15 - na allegro jest za jakieś 5 stów, czyli w cenie 12.

Kupowanie jakiś dB dragowych napierdalaczy mija się z celem imho, no chyba że ktoś lubi taki rodzaj "szpanu".

Mam tylko nadzieje że to nie jest kolejny topic pt. "chcem uzyskać potenrzny basssssss , tak żeby suczki słyszały mnie z kilometra" bo kurcze już się to robi nudne...

tnx, ja jutro moze wystawie jakas paczke z takimi cosiami o ile ktos chetny jest?

a ja tam zrobilem cos takiego: http://picasaweb.google.pl/gregoo85/Subwoofer1 i jestem zadowolony, moze nie napierdziela tak jak ten na filmikach, ale i tak nie ustawiam basu na maxa bo sluchac sie nie da no i do tego malutka skrzynia wystarcza.
w samochodzie jest basu tyle ile trzeba, a na zewnatrz prawie nie slychac, mi sie to podoba, ale zapewne sa ludzie co wola odwrotnie

gra szybko, kazde uderzenie slychac puk puk puk, a nie buuuu..., mimo ze gra w mostku narazie, podobno przy wyzszej mocy gra jeszcze szybciej, moze kiedys sie przekonam...,
w sumie to polecam ta marke za 800zł to moze udalo by ci sie kupic juz jakiegos Aliante.

[ Dodano: 2007-08-10, 00:12 ]
w mostku- mialem na mysli przy ok 200 W RMS

Ładnie, sprzęcik akurat. A dlaczego zroiles sciane z glosnikiem pochyla? I nic nie wozisz ze nie masz maskownicy?

no tak jakos mi to wyszlo.. :), sam nie wiedzialem jak zrobic wiec zrobilem tak, skrzynie wlozylem 2 dni temu, nad maskownica jeszcze mysle, narazie i tak nic nie woze wiec nic sie nie uszkodzi

Powrót