Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ostatnio sporo siedzę w telefonach i większością popularniejszych modeli handlowałemcudny90 napisał:Myślę nad Nokią E51 .. Wiele osób ją poleca, aczkolwiek za 200zł jej nie kupie :/
Nie ma porównania do ww nokii, ale motce trzeba przyznać jedno - jest pancerna ;]cudny90 napisał:Co z motorolą W180? Ciekawa opcja, ale boje się, że bateria nie trzyma zbyt długo![]()
O 6310i zapomniałeś - jedna z paru najlepszych nokii wszech czasów, jednak dobrze utrzymane egzemplarze też do tanich nie należą...cudny90 napisał:Raczej nie chcę już żadnych zabytkowych nokii - ze starszych nokii istnieje dla mnie tylko 3310 i 3410![]()
Zależy czego oczekujesz.cudny90 napisał:Co polecicie? Muszę stwierdzić, że jest tyle telefonów na rynku, tysiące ofert na allegro, ale nie ma co kupić![]()
żart?Al_Azabi napisał:no ale musiałbys wydac min 300
rok/dwa lata temu tak,może,ale teraz większość to szroty z co najwyżej wymienionymi na nowe-chińskie obudowy...Al_Azabi napisał:ewentualnie jezeli bys trafił w dobrym stanie to se k750i, solidny telefon, w miarę bateria, i dobry aparat jak na 2mpx, pozatym przyjemny w obsłudze.
ja szczerze mogę CI polecić nokię 6230i, chyba już z 2 lata ją mam, czasami mam inny telefon ale zazwyczaj tydzień lub dwa mija i wracam do poczciwej 6230i :mrgreen: za 150zł powinieneś kupić jakąś w ładnym stanie :wink:cudny90 napisał:Co polecicie?
takero napisał:żart?
ja w październiku i listopadzie kupowałem nowe za 250-270 z wysyłką...
popieram, ostatnio miałem nokie 6220 classic, bateria 1 dzien, a obudowa trzeszczała w palcach, fatalnie spasowana, beznadziejne materiały :shock:takero napisał:Nie sugeruj się też świetnymi markami jak blackberry czy nokia, teraz interesujących mają tylko parę modeli,które i taksą przeceniane.
Te rzeczywiście interesujące kosztują ładnych parę stówek, poważnie.krzysiek191022 napisał:PS: Widzę, że polecali Ci już ten telefon i mówisz, że cena odrzuca. Hmm, za 150zł można wyjąć ładną sztukę w 100% (nie patrz na te z wymienianymi obudowami za 200zł bo to chińska tandeta wyciera się po miesiącu).
Oj ta - trzeba trochę na allegro posiedziećAl_Azabi napisał:no to gratuluje dobrego dojscia, ja płaciłem troche wiecej
Gdy odbierasz osobiście to masz szansę jeszcze na to, ale gdy kupujesz "zdalnie" to bywa różnie. Niestety takie czasy że szrotów coraz więcej.Al_Azabi napisał:co do se to fakt ale czasami sie zdazaja dobre egzemplaze,
To nie widziałeś 6210 navigator...Al_Azabi napisał:popieram, ostatnio miałem nokie 6220 classic, bateria 1 dzien, a obudowa trzeszczała w palcach, fatalnie spasowana, beznadziejne materiały :shock:
We wmiarę atrakcyjnej cenie można łyknąć 5530 - ja kupiłem pod choinkę bratu nową za 400zł i interesujący to telefon jest. Przy normalnym użytkowaniu bateria trzyma dłużej niż w w180rucin_ napisał:Albo nokie z seri xpress music mają mocne baterie.
GPSa to on nie ma akuratcudny90 napisał:Podoba mi się, że za niską cene dostane tel z wifi, gps itp.
bardzo ubogi zestaw i bez niczego prawie - wygląda na kupiony w komisie, więc lepiej daruj go sobie , albo zaproponuj gościowi 120zł z wysyłką , bo więcej bym za niego nie dał - brak zew. ładorwaki i drugiej baterii, choć akurat bateria w rozmiarze małym to standardowa bateria samsunga więc można za groszę kupić ich parę i obyć się miesiąc pod namiotem bez łądowaniacudny90 napisał:http://allegro.pl/item877...i600_tanio.html
Ten byłby ok, ale nie ma gwary :/
Uwierz mi - ja też niedawno nie miałem,mówiłem - wszystko,byle nie samsungcudny90 napisał:Nie wiem dlaczego, ale nie mam przekonania do firmy Samsung ... Mimo wszystko na tego i600 bym się skusił![]()