Moto V6 czy SE 880i z Playa?? A może cuś innego - również u konkurencji. Dodam, że chodzi o abonament ok. 50zł z dużą ilością minut.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
przecież to najtrwalszy telefon który miałem. w se siadają joy'y, motorola... wiadomo.cudny90 napisał:Nokia to wg mnie przereklamowany sh*&![]()
Bardzo się mylisz,widać że znasz ta firme od kilku dni,co prawda mam obecnie "jazdy" z serwisem mojej E50 ale nie dam złego słowa powiedzieć na tą markę,markę która stawia na jakośc i prostotę obsługi.SE jest niby fajny,na pierwszy rzut oka,szybko się okazuje że baterie są beznadziejne,dokopanie się do mniej uzywanych funkcji akurat potrzebnych gwarantuje zawał serca...Akurat w obecnej sytuacji mam kontakt z kilkoma modelami motki i SE i po kilku godzinach obcowania mogę powiedzieć krótko,daleko tym naśladowcom do nokii,przynajmniej w jakości jak i w prostocie obsługi.Nie powiem,zdarzają się "rodzynki" ale cóż,takie czasy.Gonimy w stronę jakości,funkcjonolności kosztem materiałów itd.coś się musi zemścić,nie ma innej opcji.Ale właśnie na mój gust Nokia wychodzi z tych akcji najbardziej obronną ręką.Choć zły jestem na maksa,miesiąc po odbiorze i w koło serwiscudny90 napisał:Nokia to wg mnie przereklamowany sh*&![]()
telefonik ogólnie fajny ale troszkę dużyŁukaszN napisał:A moze Nokia 6280 ?!
no to polaciałeś. To ostatni telefon który można by polecić. Poczekaj jeszcze chwile to zobaczysz jak zacznie ci się sypać. Ogólnie softy w nich padają.cudny90 napisał:Jeśli chcesz coś taniego i dobrego, polecam Benq Siemens EF81