• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jaki wzmacniacz 4 kanalowy

Reakcji
8
Jak powyzej. Zastanawiam sie nad wyborem wzmacniacza myslalem nad alpine mrx-f65, infinity kappa four , badz tez Mtx tunder elite 604 glosniki w drzwiach to b&C 6mdn44 a soprany pyle pdb t58 ,wiec potrzebuje mocy, moze ktos slyszal tych trzech jegomosci i moglby cos doradzic. A moze cos zupelnie innego ?

stare klocki kenwood sony helix
a reszta to do tego samego wora, albo kosztują ponad 500zł
a tak w ogóle to pewnie temat był poruszany.

Nie zabardzo chce kupowac uzywany wzmacniacz przewaznie ludzie pozbywaja sie ich bo widza ze juz jest cos nietak.Kiedys kupilem kenwooda i caly czas mi sie przegrzewal no moze nie w zimie, jak w bagazniku byla niska temperatura ,ale w lecie bylo to bardzo uciazliwe.wolalbym cos nowego do 1000zl troche wiecej tez sie nic niestanie.

caly czas mi sie przegrzewal no moze nie w zimie, jak w bagazniku byla niska temperatura ,ale w lecie bylo to bardzo uciazliwe.wolalbym cos nowego do 1000zl troche wiecej tez sie nic niestanie.
wzmacniacze są zaprojektowane tak, że moga pracować na pełnej kur**e w warunkach temperatury pokojowej. Jeżeli tobie się przegrzewał, coś było uszkodzone, np: trany się odkręciły od aluminium.
Za 1000zł to kupisz niezłe cacko, ale nie podpowiem bo się nie znam :)

Tyłka te opinie nie urywają.

Za taką kasę można kupić dużo lepszy produkt.

A no nie urywają. Moja propozycja nie wyznaczała najlepszego wzmacniacza w tej cenie, bo wiadomo, że każdy ma swoje indywidualne preferencje (o których założyciel tematu nic nie napisał...).
Ale skoro wiesz, że można kupić lepszy produkt, to dlaczego go nie wskażesz? ;)

Wystarczy użyć wyszukiwania.

To nie jest aż tak oryginalny temat.

Wielokrotnie proponowałem.

U mnie typy są sprawdzone a zatem niezmienne.

Poszukaj RF 550X lub 551X

Odpowiedz na pytanie.

Sam podkreśliłeś że nowy do tysia więc...

więc przeczytaj do końca to co podkreśliłem. :)

ProX 500.24 jest dostępny za 1333zł u JD.

W ogóle to widzę, że lubisz słowne przepychanki i łapanie za słówka. Dobrze wiesz, że RF nie produkuje już tych wzmacniaczy o których wspomniałeś, ale w obronie swojego słowa, tylko się odgryzasz. Chyba nie o to chodzi na forum.

A patrząc na całość wątku, to autor chyba opuścił temat.

Co jak co ale do tysia się nie wyrabia.

Niech to kosztuje nawet 5 stówek i tak ten stary rf gra lepiej.

Powrót