mniej więcej to że możesz mieć zewnętrzne końcówki...HeatheN napisał:z tego co wiem ten preout da mozliwosc aby ten amp dzialal jako przedwzmacniacz, ale co to da?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mniej więcej to że możesz mieć zewnętrzne końcówki...HeatheN napisał:z tego co wiem ten preout da mozliwosc aby ten amp dzialal jako przedwzmacniacz, ale co to da?
ale te 100w to przy obciążonym jednym kanale, przy 5 to masz góra połowę tej mocyHeatheN napisał:oj az tak szalec nie moge 100w na kanal do kina to chyba wystarczy co?![]()
jasne , masz 5 x 100w , a poboru 300vaHeatheN napisał:to jak rozumiec np moc takiej rx-v 361? 5x105W...?
tylko mi nie mowcie ze nawet w takich konstrukcjach moce sa zawyzane przez producentow...ja rozumiem chinska mini wieza...
dilucasso napisał:ampli są sporo droższe
i liczysz żę ten plastikowy kenwood będzie lepszy od taniej yamahy ?HeatheN napisał:naczytalem jedni pisali ze yamaha to tylko od modelow 5XXX w zwyz etc. Wiec kupilem cos w ciemno
pewnie też przy jednym kanale obciążonym i thdn 10%, więc te 60-70w w stereo to przy 4R będzie, przy 8R pewnie ze 40-50w na kanał.HeatheN napisał:2x105w przy 4 ohm