• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jaki wzmacniacz do 1000zl??

Pawel S.

Administrator
Członek ekipy
Reakcji
128
koledze wpadlo pare grosza i postanowil zmienic wzmacniacz w samochodzie.
obecnie jest BP GTA 470 i jest to fatalny wzmacniacz do suba.
glosniki to peerless'y: resolution 10 + c165ip + ndt-53; radio - szkoda gadac

tak wiec przegladajac allegro znalazlem kilka ciekawych a koledze spodobal sie ten http://www.allegro.pl/item188112390_nowy_crunch_usa_gp_800_4_gwarancja.html
znacie jakis lepszy uniwersalny 4 kanalowy wzmak ktory osiagnie 200-250W na suba??

hifonics chyab troche za slaby
steg wart swojej kasy??
u-dimension widzialem ale kolegatego nie doceni :neutral:

ja wiem czy hifonics za slaby 2x 50 + 200 to wedlug mnie wystarczajaco :P a steg warty :) tylko ma troche ostrze brzminie :)

ten steg potrafi "przypierdzielić", dla mnie ma trochę zbyt ostrą górę ale co kto lubi godny uwagi w tej cenie.

osobiście odpowiadają mi walory brzmieniowe u-dim, na prezentowanej aukcji jest 100% pewny klocek od 1000% pewnego sprzedawcy.

propozycji cruncha nie komentuję bo go nie słyszałem - myślę że marny sposób na wydanie kasy. z USA IMO najlepszym stosunkiem jakość/cena w klasie niskobudżetowej jest Ground Zero.

Natiomiast jesli ja miałbym kasę na modernizację zacząłbym od radia

Adamu, tez o tym mowilem koledze bo radio jest fatalne ale stwierdzil ze mu teraz ukradna wiec sobie kupi po sezonie

postaram sie go namowic na tego mikro :razz:

to może niech kolega zajmie się na początek (tak od du.y) strony basem?
dokupi monobloczek np GZ TA2500TX za jakies 650zł a peerlessik bedzie wniebowzięty.

komus na forum niedawno polecałem i miał się pochwalic wrazeniami (spróbuję odkopac wątek) ale bez jego wrażen wiem ze to zaprawdę godny polecenia wzmak!

myslalem o tym ale raczej odpada bo wzmacniacz jest przykrecony do skrzyni i raczej nie bedzie wiecej miejsca bo to sluzbowy samochod :mrgreen:

[ Dodano: 2007-05-13, 01:21 ]
kolega nie kupil u-dim bo stwierdzil ze mu sie nie podoba... :cry:

Powrót