Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.
Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam, szukam wzmacniacza do pylon Pearl 27, używany, do 1000 zł, jak mniej to dobrze, jak warto to mogę trochę dołożyć. Wymagany pilot, miło widziany standby. Dzięki z góry za propozycje
Bardzo ogólnikowo piszesz , przecież wzmacniacz to element ,który ma ogromny wpływ na końcowe brzmienie , jakiej muzyki słuchasz , czego oczekujesz od zestawu ?
Bo i wzmacniacz będzie ogólnego użytku, głównie pod tv, co do muzyki, słucham wszystkiego, od typowo popowych hitów, ale i do gatunków skupiających się głównie na instrumentach. Lubię ostrzejszą, detaliczną górę i czasem trochę więcej niż potrzeba w niższych częstotliwościach.
- - - - - aktualizacja - - - - -
A, zapomniał bym dodać, zestaw będzie pracował w pomieszczeniu około 35m2
As 501 Yamahe możesz wypożyczyć z q 21 za kaucja i oddać ,to by była dobra opcja według mnie 701 również ,później możesz szukać używki ,a będziesz wiedział na czym stoisz, bez kupowania w ciemno, zresztą nie masz daleko do nich , jedź i słuchaj ,najlepsza opcja według mnie ,tym bardziej ,że masz rzut beretem
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.