• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jaki wzmacniacz do RE Audio SR-15D4

No ten JL też ciekawy i cena bardziej przystępna dla mnie:) W następnym aucie(peugeot 407 3.0 v6 lub bardziej prawdopodobne że volvo s60 t5 )będzie solidniejsze audio ale to gdzieś tak za rok;)

Ten JL to klasa D , w przypadku twojego głosnika nie sprawdzi się wcale . Polecam zajżeć na strefę masz tam dziesiąt tematów na wzmaki pod subbas .

Chyba się szarpnę na Stega jednak skoro kilku obeznanych userów go polecało:) Waham się teraz tylko nad tym czy wziąć k2.01 czy k2.02

tylko kasa Cie ogranicza , jak masz możliwość bierz K2.02 zawsze będzie zapas na coś mocniejszego na basie , jak budżet Cię ogranicza to 2.01 proste :) , uwierz podłączysz i podziękujesz w temacie :)

No to K2.01 odpada bo gość już go nie sprzedaje jednak, a K2.02 szczerze wymiarowo mi nie pasi do gotowej juz zabudowy a przerabiać bym nie chciał, w ostateczności jednak mogę...

Wiem, ze możliwości masz

Możliwości owszem ale teraz czasu brak, jedynie w weekendy jestem w domu i to nie zawsze

---------- Post dodany o 12:21 ---------- Poprzedni post o 21:55 ----------

BTW czy 700zł z wysyłką to dobra cena za tego K2.02?(widziałem że na licytacji poszedł taki za 610zł ale bardziej obdrapany)?

Nie wiem jak się ma STEG AQ 200.2 do k2 ,ale jest taki za 6 stówek na alle....w moście ma cóś kole 900fatów

Powrót