• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki wzmacniacz słuchawkowy DIY?

Reakcji
0
No to tak jak w temacie. Myślałem o SSMH na 12AU7 albo LovelyCube tylko nigdzie nie ma schematów do 2-go

Ja nie polecam avt2850 moze i gra dobrze ale ile ja nerwow na nim zjadlem i naklolem:-P... wszystko w tym wzmaku musi byc parowane inaczej nie bedziesz mogl ustawic pradu spoczynkowego. Elementy z kitu avt okropnej jakosci. Kondensatory filtrujace w zasilaczu u mnie nadawaly sie na smietnik (nie mialy pojemnosci). Lepiej zrobic co innego i oszczedzic sobie nerwow. Napisz ile chcesz wydac i co bedziesz chcial tym napedzac. Wtedy cos sie wybierze. Nie ma sensu do jakis sluchawek za 100-200 zl np sohy czy czego innego brac:-P.

Ostatnia edycja:
Mała poprawka, ja nie mówiłem o kitach, płytkę do swojej wersji narysowałem sam i wszystko jest na dobrych elementach i gra bardzo dobrze.

A to co inneggo:razz: Ja mialem kit, nigdy wiecej:flapper: Wreszcie sie wkurzylem i zamowilem czesci do zen headphone amp. I tyle przynajmniej nie bedzie historii typu nosz kur... mac czemu nie moge ustawic tego pradu:D. Pozatym temat cos zamarl chyba autor zapomnial i temacie;-)

Ostatnia edycja:
Powrót