Witam mam mały dylemat bo nie wiem jaki profil w szkole wybrać. Nie wiem czym te dwa zawody sie różnią i chciałem się was zapytać może ktoś robi w tym zawodzie albo robił albo wie przynajmniej czym one się różnią więc tak mam do wyboru
elektromonter sprzętu elektrycznego
i
elektromechanik
i chodzi mi o to czym one się różnią ;] bo z tego co ja wiem to elektromechanik to przewijanie silników a elektromonter sprzętu elektrycznego to po nazwie wnioskuje że to np. komuś się wzmacniacz zepsuje to ja go naprawiam albo no nie wiem mikrofalówka
ale nie jestem pewien więc chciałbym żebyście mi napisali czym one się różnią i jak byście mogli to który waszym zdaniem jest lepszy z tych dwóch zawodów który byście wybrali jakie korzyści z niego są?? i na który jest większe zapotrzebowanie ludzi bo mi się wydaje ze na elektromechanika.
Z góry dzięki i pozdrawiam prosił bym o szybka odp.
elektromonter sprzętu elektrycznego
i
elektromechanik
i chodzi mi o to czym one się różnią ;] bo z tego co ja wiem to elektromechanik to przewijanie silników a elektromonter sprzętu elektrycznego to po nazwie wnioskuje że to np. komuś się wzmacniacz zepsuje to ja go naprawiam albo no nie wiem mikrofalówka
Z góry dzięki i pozdrawiam prosił bym o szybka odp.