• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jaki zestawik do Sony F220

Reakcji
0
Witam wszystkich mam problem chce zrobic sobie zestaw do wzmacniacza sony f220 a nie wiem jakie zrobic i mam prosbe pomozcie chce zeby ten zestaw grał bardzo dobrze przewaznie na techno ma grac pokój narazie mały ale moze bedzie wiekszy wazne by był dobry bass i brzmienie :grin:

Dlaczego chcesz robić zestaw do wzmacniacza? To nie jest jakiś hajend ;) Mogę Ci doradzic dwie rzeczy: 4ohm, nie więcej niż dwie drogi i wysoka efektywność. Moze zestaw na stx - ax? Nie napisałeś w sumie ile chcesz na to wydać :???:

zmieniam decyzje moge na to dac 600 chce zeby były pewne dobry bass ale tez głosnosc zeby była duza i czysta

budzet juz lepszy ale i tak bedzie ciezko...
dobrze zagra 2xARN 150 + D27 ale za glosne to nie bedzie (do bloku az nadto)
dobre by tez byly AKXy STXa ale za ta cene tylko 15
no chyba ze dolozysz jeszcze troche i poczekasz na zwrotnice pod duzego AKXa i DXa ;)

Powrót