• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakich programy antywirusowe macie?

Reakcji
1
Chciałbym sie dowiedzieć jakimi programami antywirusowymi, anty spywerowmi i firrewalami zabespieczacie swój komputer?

Outpost Firewall 1.0 jakis miesiec go testuje wczesniej mielem rowniez Kerio Personal Firewall
a z antywirow to Norton i polski MSK;p

Ja posiadam i Polecam Avast jest to bdb programi bije na glowe pod wzgledem wykrywalnosci i oslony kompa na glowe Nortony mks Vir i inne posiadam rowniez AntiVir - Personal Edition mysle ze wlasnei te nie znane programy nii komercyjne sa najlepsze :)

dj_zibi napisał:
A co sądzicie o pandzie 7?

Ja posiadam pande 2005. Co moge powiedziec nie raz jest klopotliwa. i pokazuje kilka razy ten sam komunikat.

A największy minus to jest to, że pobiera sporo pamieci ram.
Ja mam P4 2,8 512 Ram, 120Gb Maxtor i problem taki ze spowalnia strasznie kompa

tez mam NODa,
a firewall to Outpost Firewall 2.5 :)
co jakis czas skanuje czyms on-line rowniez.
i Ad-Aware tez sie przydaje :)

sygate personal firewall + opera :P a jak juz jakis wirus to uzywam trybu awaryjnego.
PANDA SUX,odinstaluj ja :D powodzenia :D nieda sie...

Pytam bo debile z infolinii neostrady powiedzielei mi ze mam wirusy dlatego mi neostrade rozłącza przeskanowałem ad aware panda 7 i nortonem AW 2005 wszystko miało nowe bazy danych i dalej rozłącza co jest????

Czyli teraz ściągne sobie i zainstaluje ten chwalony AVG.

Powrót