• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie audio do auta?

to tak jak z firma harman/kardon jakas taka poplatana nazwa firmy nikt jej nie znaja tylko ci co siedza w audio a osoby postronne to znaja tylko sony panasonic kenwood to jest najtanszy model nakamichi lapsze modele kosztuja nawet 5tys a wygladaja tak tandetnie tanio ale ich cena kryje sie w srodku :))

Mam prośbę czy możemy zająć się resztą i na razie darować sobie to radio.
A kumpel kumpla ma do sprzedania wzmacniacz Blaupunkta chyba BMX 720 6 kanałów czy słyszeliście o takim wzmaku i czy opłaca się go brać za 550zł czy nie ?
Pozdro…

Głośniki to chciałem jakieś 16 na pewno nie mniejsze a co do wzmacniacza to kumpel powiedział mi że na bank Blaupunkt BMX 720 tylko nie wiem ile go ma czasu. Znacie taki wzmak?
W dalszym ciągu oczekuje na odpowiedzi na wcześniejsze pytania może w końcu ktoś coś się wypowie.
Z góry dzięki

[ Dodano: 2006-04-10, 09:40 ]
No i nastała cisza. Czemu?
Proszę o odpisanie.

[ Dodano: 2006-04-13, 21:38 ]
Nadal cisza ale czemu ????
Doradzicie???

Powrót