• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jakie auto wazy ponizej 550kg?

Dobra Tasiar daj sobie siana chyba ze chesz jeździc samochodem na baterie AAA :lol:

Co do skuterów to zgadzam sie z wami. Ogolnie pojad niebezieczny jak motor dodatkowo w rekach dziecka które chce poszalec na drogach- nc. Dodatkowo wysowam własna teorie ze skuter to kupa bo ani to motor prawdziwy ani to rower :lol:

Takero ten filmik co zapodales ze koles tikaczem zamknal licznik. A mowiles ze wolno jezdzisz, a tuś takie nagranie zmajstrowal :P Tak jezdzi nasz MOD :D:D

tylko to nie ja niestety ;]
ja nim max pojechałem 140 z groszami ;]
ale droga jak szkło i trasa pusta więc postanowiłem że wartoby go raz przygazować. :)

Ostanio tico jechaliśmy w 4 osoby 150...
Może i nie było to za bezpieczne ale podobnie jak wyzej kolega chciał przetestować, swoją drogą nie wyobrażam sobie czegoś więcej z tego pudełeczka wyciągnać a tu jednak sie da:D

Z tymi autami do 550kg to se daj spooj, przeciez to ledwo jechac bedzie, po drugie po kija Ci robic terazs na to prawko i potem znow na B. Zobaczysz jak te 2 lata szybko zleca...
Ja sie czuje jakbym wczoraj egzamin na prawko zdawal a juz mam ponad rok...
Sorki za off topic:
przed chwila jechalem autem kumpla: golf III 94r. 1.9 TDI normalnie baja... :P

Hmmm:P Moze zle sie wyrazilem, ale mi by nic wiecej jak narazie do szczescia potrzebne nie bylo ;P
Wazne ze malo pali :D

wazy wiecej niz kaszel,650 lub 625 kg. pozatym sprawa zamknieta,starsza kupuje kaszla to bedzie mnie wozic :) noi gdzies na parkingu mnie nauczyc jezdzic,tak ze za 2 lata prawko niebedzie tak trudne jakbym zaczoł od samego poczatku.

Tasior napisał:
tak ze za 2 lata prawko niebedzie tak trudne jakbym zaczoł od samego poczatku
Ja zanim wsiadlem do autka ze znaczkiem "L" to jechalem tylko 1 sam autem 10min...
I jak pierwszy raz jechalem "L'ka" to instruktor gadal ze widac ze mialem juz stycznosc z autem i duzo jezdzilem :P heh :P

wiesz,jeden bedzie palił sprzeglo ruszajac z pod swiatel a drugi wsiadzie i pojedzie :)
ja jeszcze autem samemu niejechalem(w sensie jako kierowca).

ja już drugie auto rozbiłem w sensie chcaiałem pokazac kumplom co punciakiem potrafie i drzewo stało i bummm :D na piasku sie menda ześlizgła jak w zakret wchodziłem drzwi wymieniłem i supek zrobiony i nawet nie widać :D:D a drugieto to kaszla gość mi wyjechał i nie było co z niego zbierać z malczana oczywiście a poldek prawie cały był swiatło zbite i nadkole lekko wgniecione ale sie wyklepało i nie widac

Powrót