• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie firmy głośników

Musisz zawezic pytanie do np:
Glosniki jakich firm uwazacie za dobre w cenie do XXX, bo zaraz znajda sie tacy ktorzy Ci zaproponuja takie za 7000/szt :)
Okresl o jakie przetworniki Ci chodzi nisko, srednio czy wysokotonowe ??

Głośniki wysokotonowe i niskotonowe i żeby nie było średnio cena od 1zł do XX.XXX zł nie będe przesadzałi i tak na takie mnie nie stać ale do 250 , 400 tak

No to wejdź sobie chociaż na akkusa i zobacz zo tam mają w tej cenie coś znajdiesz.

a może ktoś słyszał coś o głośnikach Mc Farlow mam taki o numerze 958 śr 30cm i nie wiem czy można na tej bazie coś zrobić mam na myśli sub bo mam tylko 1 szt

Orientuje sie ktos z was czy można wogle kupić pojedyncze głośniki JAMO do budowy kolumny,albo firmy JBL
Pozdro

Może być sprawdzona konstrukcja 2x ARN 150-03 + 11/100 lub jakiœ ARV. Z tymi głoœniczkami zmieœcisz się w 250 zł, więc można wybrać coœ lepszego.

Nutria,co ci powiem to ci powiem.Jak kase masz na zbyciu to ładuj w Perleesa bądź w Hertz-a.Nie pożałujesz jak to stosownie zaaplikujesz.A jak z kasą cienko no to chyba tylko Tesla,Tonsil(O Alphardzie nie wspomne bo mnie koledzy zlinczują)czy STX.No i samozaparcie kolego,samozaparcie, bo łatwo projekt w połowie drogi porzucić...
Czego nie życze!
PZDR

Powrót