slyszales rozumiem ?wasik1989 napisał:Te seasy i te ushery mają dość podobne brzmienie, dużo się nie różni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
slyszales rozumiem ?wasik1989 napisał:Te seasy i te ushery mają dość podobne brzmienie, dużo się nie różni.
wasik1989 napisał:toma085 napisał/a
Z tymi założeniami wpakował bym się w alu Seasy jeszcze swoich nie słyszałem ale kierowałem się takimi samymi kryterjami i po prawie dwóch miesiącach wertowania polskich oraz zagranicznych for padło na wiesz co.
Te seasy i te ushery mają dość podobne brzmienie, dużo się nie różni. Więc wybór to raczej marka i tylko tyle. Z tych dwóch, wybrałbym jednak ushery![]()
dolphin123 napisał:slyszales rozumiem ?
wasik1989 napisał:bo każdy ma inny słuch i sprzęt oraz pokój i o tym powinieneś wiedzieć, bo żadna z dotychczasowych opini o głośnikach które miałem nie złożyła się w ponad 50% z tą zasłuchaną na forum, każdy podrasowywuje swój sprzęt, stąd min. mój podpis.
bzdurny to Ty jestes i Twoja wiedza na kazdy tematwasik1989 napisał:Bzdurne tutaj może być Twoje rozumowanie,
Jq napisał:Ja wrócę do tematu.
Spotkał się ktoś ze zwrotnicą do 8945A i 9550 ? Niby pomiary będą, ale można by zacząć od gotowej.