• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie głośniki pod radio 4x25w?

Czytałem te faq. Więc pomożecie mi jeśli chodzi o te radio? Rozumiem ,że najpierw mam radio kupić? Z tego co czytałem radio jest podstawą, więc podałem linki. Dadzą te radia rade? Nie wymagam cudów, ale poprawy.

Szkoda że nie wyczytałeś że radio słabo sobie radzi z napędem głośników.

Nie chce kupować wzmacniacza, bo nawet nie mam wolnych 2 czinczy. Rozumiem, że w pierwszej kolejności radio, potem ew. Głośniki i wzmak? Te podanr w linku spełnią wymagania początkującego? I które najlepiej?

Przeczytaj mój wpis jeszcze raz.

Po prostu kup takie które Ci pasuje ,oby było markowe.

Ostatnia edycja:
Czyli rozumiem, że wszystkie te radia które wymieniłem typu Kenwood, Pioneer, Clarion będą ok? Z tego co czytałem dobre radyjka. Także pod koniec tygodnia zakupię najprawdopodobniej Kenwooda, bo mi przypadł do gustu. :D Wielkie dzięki wszystkim!

Powrót