Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
powiem Ci ze mozesz doswiadczyc na poczatku uczucia przesycenia srednimi tonami (bdzie Ci sie wydawalo ze sa za glosne) - oczywiscie efekt nie musi wystapic - ale jest to wysoce prawdopodobnel nie mniej jak wlaczysz muzyczke gdzie bedzie na pierwszym planie wokal to sie zachwyciszPomóżcie ,bo nie wiem co daje głośnik średniotonowy,ponieważ nigdy nie słyszałem kolumn z głosnikami średniotonowymi.
a jak by byly 4 glosniki :> np. zamiast 1 byly by 2 niskotonowe :>Kolumny 3 drożne mają 3 głośniki: wysokotonowy, średniotonowy, niskotonowy.
za bas odpowiadaja niskotonowe... wiec czemu jesli mu tylko na nim zalezy maja byc 3 way :>Jeśli Ci zależy na mocnym basie to raczej tylko 3way.
Bluele napisał:Ok,dziękuję wszystkim za pomoc.Trafiła się okazja na osiedlu i kupiłem.Kolumny stx Z-6 z basem magnat.Grają bardzo ładnie.
Pozdrawiam.