• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie kolumny podlogowe do rocka? ok 600PLN

No i dokladniej posiedzialem nad roznymi programami i wyszlo 20-21 litrow dla tego glosnika. Dzieki za dotychczasowe podpowiedzi:). Jade jutro po plyty i mam jeszcze dwa pytania :
1. czy sciana czolowa moze byc przykrecona pomiedzy sciankami bocznymi , czy musimy dawac wkrety od przodu ? bo marzy mi sie oklejenie frontu skora i latwiej byloby "otulic" scianke przednia bocznymi
2. ktory Orzel jest mi w stanie zlozyc zwrotnice? :) oczywiscie nie za darmo.

rs180zwrotnica.jpg

Pozdrawiam

2. ktory Orzel jest mi w stanie zlozyc zwrotnice? :) oczywiscie nie za darmo.
Napisz do Pawła S. niedługo ( tydzień/dwa) będzie robił ( z tego co mi wiadomo ) zamówienie u Polinka , sam na to czekam :twisted: :wink:

Paluch, tez teraz bede robil kolumny ze skorzanym frontem. ja jednak bede dawal podwojny front. zobacz jak to zrobil tutaj http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=8699
robie identyczne tylko ze podlogowki

Przemysl napisał:
Cytat
2. ktory Orzel jest mi w stanie zlozyc zwrotnice? oczywiscie nie za darmo.

Napisz do Pawła S. niedługo ( tydzień/dwa) będzie robił ( z tego co mi wiadomo ) zamówienie u Polinka , sam na to czekam

chetnie moge zlozyc - zwsze to nowe wyzwanie a nie tylko powtarzanie tego co juz zrobilem
z koncem tygodnia skoncze obecne zamowienie. kolejne bedzie jak znajda sie 4 chente osoby. tak wiec dodaj mnie na liste GG i czekaj az bede mial odpowieni opis :P

Powrót