• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie marki polecacie??

Nie na temat...
Mam cd30 bez mp3 i dlatego bym chciał coś dorobić, bo wkurza mnie żonglowanie 30ma cdkami w samochodzie. Dzięki, popatrzę. opcoma mam, tylko nie wiemm czy ten interfejs działa.

- - - - - aktualizacja - - - - -

Chyba nie właściwy temat.
Sorry, trochę prywaty pouprawiałem. Już się wyłączam.

kiedyś jak szukałem radia do swojego auta to miałem kilka modeli na oku. Najciekawiej wyglądały produkty firmy peying czy jakoś tak się to nazywało. czytałem różne opinie i w końcu nie kupiłem to nie wiem jak się sprawdza ale samochód pokazowy mają ładny i dobrze to gra. (oczywiście nie jestem melomanem tylko zwykłym słuchaczem)

Co dobrze gra?

Ta kakofonia?

Kilkanaście głośników zamontowanych w przypadkowych miejscach?

My mamy xetec, z serii troszkę bardziej ekonomicznej :-) (Reference), polecił nam znajomy i na razie jest wszystko ok. Zdecydowaliśmy się na tą firmę, ze względu nie tylko na odbiór, ale też na możliwość podłączenia EQ plug&play. Sprzęt bez EQ, nie tylko w aucie to połowa sukcesu, zawsze zwracamy uwagę na to, żeby taki equalizer był, lub żeby istniała możliwość podłączenia go. Indywidualne strojenie jest bardzo wygodne i daje dużą swobodę w strojeniu odpowiednich partii, szczególnie jeśli chodzi o basy...:-)

Powrót