• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie maty ???

no nie, bo to co pokazałeś do tasma dekarska a nie uszczelniająca. opakowane są tak samo (z tym chłopem owijającym komin taśmą dekarską) ale wyglądają zupełnie inaczej (uszczelniająca jest ceglasto pomarańczowa, a dekarska srebrna) - idź do sklepu, zobacz, dotknij może kiedyś zrozumiesz róznicę. Link który podałeś odnosi się do taśmy dekarskiej a nie uszczelniającej (wiem, widze ze jest napisane dekarska uszczelniająca)

i taka mała sugestia - może idź na studia matematyczne, jak tak bardzo lubisz logikę?

Swoje sugestie zachowaj dla siebie. Żałosne jest to, że nie potrafisz przyznać się do pomyłki. Twierdzisz teraz, że producent nie wie co sprzedaje? Pisze, że uszczelniajaca a w żeczywistości jest dekarska, hahaha. Daruj sobie, wiem co pokazałem. Taśma uszczelniająca jest dostępna w kilku kolorach. Nie muszę isć do sklepu mam takie taśmy w domu.
http://soudal.pl/index.php?menu=produkty&id=30&grupa=3&podgrupa=0&lp

Na tym kończę, bo widzę ze nie ma sensu się spierać.

Powrót