Przecież pisałeś że masz seasa 22taf/gSuper ale musiał bym kupić oba przetworniki. Jak by się udało to chciałbym wykorzystać jedną z dwóch par które mam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Przecież pisałeś że masz seasa 22taf/gSuper ale musiał bym kupić oba przetworniki. Jak by się udało to chciałbym wykorzystać jedną z dwóch par które mam.
szkoda czasu i uszu na pół środki
mw13p i temat zamknięty na lata .
Ale chodzi o to właśnie że kolega ma już 22tafNa gore polecam 22TFF (to taki 22taf/g tylko szmaciany), gora jest bardziej delikatna, moim zdaniem fenomenalna kopoleczka jak za takie male pieniadze.
Zestaw mozna zbudowac bardzo tanio i nie bedzie sie czego wstydzic
Tak wyglada zwrotnica i ogólny projekt.
Wygląda na ogólnie dostępny i mam nadzieję, że autor się nie pogniewa.
Też wywaliłem jak odsłuchałemto kazdy galy wywala i pyta sie a skad jest taki bas
W słuchaniu muzyki.A gdzie zabawa i fa
Sprzedaj jedną parę kopułekale na poważnie to budżet byłby poważnie przekroczony
Najpierw to musisz dobrać głośnik i parametry membrany .trochę doczytałem wiem jak ugryźć mb, teraz tylko sprowadzić z usa membranę Dayton 6,5"
wybór padnie chyba na rs125-8,