• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie monitory DIY

Reakcji
0
Witam. Mam tonsile zgp 25-8-585. Chcę złożyć jakieś monitory lepsze od tego co mam teraz. Musi być mocny głęboki bass. Budżet jeszcze nie jest mi znany :P Czekam na propozycje.

Albo jest fajny projekt ale drogi jak cholera albo jest coś taniego ale płaskiego

No zazwyczaj tak jest, ze im drozszy glosnik, tym lepszy. Z gowna bata nie ukrecisz. Sa dwa wyjscia; albo dozbierasz kasy i robisz cos lepszego albo robisz cos za mniejsza kase i godzisz sie z dzwiekiem jaki oferuja tansze glosniki. Aczkolwiek mysle, ze wiekszosc konstrukcji w dziale projekty zagra lepiej od tego co masz teraz;)

No zazwyczaj tak jest, ze im drozszy glosnik, tym lepszy. Z gowna bata nie ukrecisz. Sa dwa wyjscia; albo dozbierasz kasy i robisz cos lepszego albo robisz cos za mniejsza kase i godzisz sie z dzwiekiem jaki oferuja tansze glosniki. Aczkolwiek mysle, ze wiekszosc konstrukcji w dziale projekty zagra lepiej od tego co masz teraz;)

święta racja :thumbup:

Powrót