• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

A ja przyznam, ze ostatnio słucham muzyki celtyckiej i staroszkockiej i nie mogę wyjść z podziwu nad kunsztem dzisiejszych minstreli.

Alabama Shakes w wydaniu koncertowym. Szkoda, że nie ma tego materiału na DVD :/

I jeszcze jeden koncert, tym razem Jeff Beck + Imelda May oraz goście. Ten koncert został wydany na DVD :)

Ostatnia edycja:
Był sobie kiedyś taki zespół Clawfinger. I ogólnie był sobie kiedyś industrial.

To są jedyni spadkobiercy:

Kto nie był na filmie, to polecam:

Ostatnia edycja:
No ciekawe. Nie spodziewałem się tutaj ujrzeć Celldwellera :) Kiedyś słuchałem, ale nie podoba mi się kierunek, w którym poszedł...

No ciekawe. Nie spodziewałem się tutaj ujrzeć Celldwellera :) Kiedyś słuchałem, ale nie podoba mi się kierunek, w którym poszedł...

Tak, wcześniejsze płyty były ciekawsze, obecnie jest 1-2 hity na płytę i wałkowanie remiksami tego utworu. Ale jeśli się nie mylę, to teraz robią głównie muzykę do gier/filmów i dlatego tak to wygląda.

W tej chwili za dużo kosmicznego dubstepu i elektronicznych głosów jak dla mnie :)
Poza tym, nie oni, tylko on, celldweller (Klayton) gra sobie sam :)

Wczorajszy wieczór spędziłem przy takich klimatach:
ogólnie polecam cały Breakout Festiwal

a teraz z innej beczki - bardzo spodobał mi się głos tej wokalistki:

Powrót