• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Strasznie mnie to męczy, choć jedno mi chodziło po głowie - dlaczego mi słuchawki brzęczą przy głośnym słuchaniu. Dokopałem się końcu info jak przygotować pendrive'a, żeby zadziałał z PS3, znalazłem pada, i puściłem przez kolumny ojca. Fajny masaż pleców sobie zrobiłem...

Dwie płytki ode mnie. Dla fanów Hansa Zimmera jest to pozycja obowiązkowa. Nagranie zrealizowane przez Czeską Orkiestrę Filharmoniczną. Świetnie zrealizowana płyta a kulminacją w mojej opinii jest utwór Mombasa.
the-classics-w-iext45079058.jpg

I druga płytka ze zdecydowanie odmiennym repertuarem :)
5c0c401c.jpg

Chyba jeszcze nie było Nocnego Kochanka, ja ten zespół odkryłem parę dni temu i całą płytę słucham ciągle w kółko więc wrzucam link do pełnego albumu. Swoją drogą w środę mam zamiar wybrać się na ich koncert w Gliwicach, ciekawe czy na żywo też brzmią tak dobrze... :)

Powrót