• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

I tak wiem, że nikt tu tego nie słucha, ale....

047669a2b47969f6b02b9cf57fb25227_1538300441.jpg

Na takie odwrócenie pojęć można tylko odpowiedzieć ciągle aktualną satyrą" Albert wychodzimy " :
https://www.youtube.com/watch?v=lwleaxA0ps0&feature=player_embedded

Ostatnia edycja:

Ogółem cały album Ishta Gayakan Vijay Yesudas jest fajny, taki idealny na relaks z piwkiem w ręku. Leżysz, siorbiesz ciemne piwo i myślisz, a w tle bolywood.
Bardzo fajne indysjskie klimaty, pod wpływem bolywoodzkich akcentów (muza głównie filmowa).

Ogółem zawsze cieszę jak kogoś znajomego gdzieś podwożę, a tu taka muza mi leci z radia.
Najlepiej to podsumował znajomy "jak się*wsiada do twojego auta to nigdy nie wiesz co usłyszysz, raz metale drą ryja, a za chwilę tańczący wisznu".

A tak z innej części świata i darcia to jak ktoś nie słyszał, to jeden z lepszych kawałków tej kapeli:

Fajne japonki piłują gardełka ^^

Ostatnia edycja:
Kolejna wizja przyszłości,która jest realizowana od lat .Budowanie superpolis i zagnanie wiochy do miast .Wcale nie tak odległej :

Ostatnia edycja:
Duet a grają jak cała kapela

Mają fajne studio z ładnie wkomponowaną adaptacja akustyczną w Red Bull Studios w Paryżu

Ostatnia edycja:
Byłem ostatnio na Bohemian Rhapsody w kinie (polecam) i od tego czasu ciągle słucham Queen.

Powrót