• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Mój tata gust muzyczny ma raczej kiepski, ale zaczął coś mi gadać, że jak był jeszcze kawalerem to w domu mieli taką płytę winylową zespołu chyba Gun, szybka, dźwięczna i fajnie mu sie tego słuchało. Zaciekawił mnie i poszukałem...w rezultacie poczułem nić porozumienia z tą płytą :D

Krótki instrumental

Szkoda tylko, że pomimo 720p trochę to "szeleści", no ale w końcu to mało znana płyta z 68'. Enjoy !

nie mogę doczekać się, by odsłuchać na TL'ce ten utwór... może ktoś mi powie jak to brzmi na "dobrych" kolumnach (bo słucham na 5.1 Eltaxa ... :( ) brrrrr....

ej,,, jak wstawić filmik , jak Wy powyżej ?:)
(CZE - POR nadal 0:0)

Alchemiq Choć wokalnie mi nie odpowiada kompletnie to instrumentalnie jest całkiem przyjemny. Fakt faktem zależy kto co lubi...

Silent Circle - Love Is Just A Word

Silent Circle - Oh, Don't Lose Your Heart Tonight

Modern Talking - Brother Louie

Modern Talking - Geronimo's Cadillac

Eric Benet - Lost In Time

Usher - Twisted

Po czasie obsłuchiwania "połowy internetu" i poszukiwania czegoś nowego i ciekawego, przyszedł czas na powrót do starego dobrego Lemmy'ego. Mało znana płyta Overnight Sensation i tytułowy utwór. Enjoy...ja przynajmniej tak :)

Powrót