• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

A Ja odsłuchuję utwory Sary Tolar która odezwała się do mnie na myspace :) mam dziwne uczucie pisząc z kimś kto jest bardzo daleko (NY) i w dodatku w innym języku :grin:

Ale nie ma co,Jazz to jest to :wink:

Nie na temat...
n_omyzs, Mike jako raper niezbyt mi lezy. Do LP fajnie pasowal, ale solo mi nie podchodzi. Podobnie jak Chester w tym swoim "dead by sunrise"(?)

raffal81, wrzuc na jakis serwer np hostuje.net, oczywiście plik skasuje w ciagu 24 godzin po przesluchaniu i rozwazeniu czy nie kupic calej plytki.

Ew. Link mozesz na priv wyslać;)

krasz1 jeżeli lubisz takie rytmy to polecam sciągnąc płytki z Hotel Costes :) To jest z 11 CDka :) W necie znajdziesz w dobrej jakosci ich Sety :) Muzyka relaxacyjna :) Obecnie wyszło na swiatło dzienne 12 CDków, jestem w trakcie zaopatrzania się w 12stkę ;) Ceny płyt są drogie, wahają się od 30zł do 90zł.

Pogromca mitow, szczerze mówiąc nie spodziewałem się takiej reakcji : )
się przyzwyczaiłem, że większość gardzi taką muzyką nazywając ją technem...

Niby dlaczego?
Rodzaj muzyki nieważny, bit ma być dobry! To 90% sukcesu.
A ten trance'owy kawałek jest fajny.

Powrót