• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Trójka Polskiego Radia - Ossowski wymiata dzisiaj w Ossobliwościach. Folk, ajrisz, metal, pagan, nosferatu, dzwony... wszystko przeplatane jakimiś skrzypcami czy innymi wiolinami... do tego dudy... Coś pięknego :)

i nowy singielek :)
prostoliniowy lancuzek slow rozumiany w pierwszym planie jako oczywiste jest czesami mniej wazny niz trzeci czy czwarty plan slownych zagwostek rozumianych przez roznych ludzi calkiem odmiennie, a co najwazniejsze calkiem podobnie tylko w innym sensie :) muzcznie (szczegolnie na zywo) tez wymiataja

---------- Post dodany o 05:42 ---------- Poprzedni post o 05:24 ----------

ŁukaszN blue's ma w sobie to cos czego zadna inna muzyka w sobie nie ma, ta autentycznosc i melancholia, szkoda ze Ci ludzie sie powoli koncza.... zaden mlodziak nie zagra prawdziwego czarnego blues'a

Ostatnia edycja:
No postarzyli się trochę panowie... najbardziej kosmicznie wygląda Jimmy Page :) ale pałer nadal jest i to się liczy. Na perkusji syn Bonzo? Co to za koncert?

zbyszek, daj znać czy warto kupić, czy to dawni Zeppelini czy tylko odgrzewany kotlet. Miałem ochotę zobaczyć ten koncert w kinie ale jakoś nie specjalnie chciało mi się gonić do Warszawy dla jednego seansu.

dabyl, to nagranie z koncertu w Londynie z 2007roku. Faktycznie Page wygląda dziwnie, no ale cóż, ciężkie jest życie rock man'a ;). Jednak dobrze że nie odgrywa młodzieniaszka i nie próbuje na siłę się odmładzać.

Rodrigo Y Gabriela - Live In Japan - Tamacun

Będąc na Audio Show zaglądnąłem do pokoju Akustyka - monitory na ceramicznych Accutonach grały właśnie ten kawałek (z tym, że nie live, a studyjną wersję). Urzekły mnie niesamowicie - ale ciągle zastanawiam się, czy to zasługa ceramików, czy Rodrigo i Gabrieli... Państwo są niesamowici :)

PS: z tego, co kiedyś o nich czytałem, to wywodzą się z mocno "charatanego" metalu - a tutaj takie piękne nutki tworzą :) Z miłą chęcią posłuchałbym ich na żywo.

Mnie urzekł ten kawałek gdy grał w pewnym pokoju w hotelu w Golden Tulip. Niestety u mnie w domu to tak nie gra :/

Powrót