• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Prawde mowiac nie zauwazylem bo seasy jeszcze nie skonczone i slucham na tonsilowej kolumience car-audio podlaczonej bezposrednio do lapka :smile:

A wiesz to juz nawet nie chodzi o jakies super glosniki, ja duzo slucham na sluchawkach i dosc szybko weryfikuje ogolna jakosc nagrana. W tym przypadku wystarczy spojzec na wskazniki wysterowania czy chocby widmo calej piosenki.

Chcialem kupic te plyte, ale po prostu jej nie kupie. Po co mi na polce krazek, ktorego nie da sie sluchac? Kolejny przyklad jak dobry artysta traci przez nieudolnosc ludzi odpowiedzialnych za wyprodukowanie plyty.

Witam!

Ja się ostatnio delektuję muzyką Jean Michel Jarre, myślę, że tego gościa nie trzeba nikomu przedstawiać - MISTRZ muzyki elektronicznej, z mojej strony OGROMNY szacunek. Dzięki jego muzyce, mogę się chodź na trochę oderwać od szarej rzeczywistości ;-)

A tutaj nr. Jean Michel Jarre - Oxygene 2 i fragment koncertu z Polski.
http://www.youtube.com/watch?v=x8dqzTl0vUI

Pozdrawiam,
Krzysiek191022.

Powrót