Nie wiem ilu z Was lubi DNB, ale ten kawałek po prostu niszczy 

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Być możei namolnie wrócę do Cepelinów ....no ale chyba trzeba sie urodzić na przełomie lat 60/70 aby to pokochać:
To co wrzuciłes dla mnie ok ale,ze nie słyszałeś o Led Zeppelin to już zupełna porażka.Po prostu nie wiem co napisać...Ztkało mnięByć może, ale nie znam zbytnio tego zespołu, musiałbym ich trochę posłuchać.
Ja sobie upatrzyłem motywujący kawałek
http://www.youtube.com/watch?v=H2pr3NWs5jo - Polski zespół Bisquit![]()
Po prostu nie wiem co napisać
Bo to po postu nie możliwe.[/QUOT
chym,mozliwe,w koncu to któreś tam pokolenie i mają swoich idolia wtej chwili słucham going to california
mój błąd ,poinno byc "Leed..."
??? Nie możliwe żeby nie znać Zeppeli-ówDorze było
Led...
masz rację,poprawiłem się.No,nie przyszło by mi do glacy ,że ich lubisz .Sam dawno nie słuchałem i miło oraz przyjemnie przypomnieć sobie...
Wnioskuję, że już trochę przeżyłeś. Ja dopiero mam 18 na karkuchym,mozliwe,w koncu to któreś tam pokolenie i mają swoich idoli a wtej chwili słucham going to california
nie zamknąłeś znacznika od cytowania [/quote], pisz w tych znacznikach z małej litery | ![]() |