• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

A po uronieniu Łzy, Pogarda nieoświeconym tłumem :D

Raven, dzięki za Riverside - Reality dream. Świetny album, większość kompozycji jest co najmniej bardzo dobrych ;) Na plus, że to koncert, a drugi plus, że to Puloki, ...eee... znaczy Polacy :D
Jak z ich studyjnymi albumami?

Mrocznego Zamku nie słuchałem, jeno uczyłem się grać ich cover Accepta:

Z epic black szatana słucham tego:

Całe wieki nie słuchałem Pink Floydów - no... coś tam słuchałem, ale nie tak "mocno". Dzisiaj skusiłem się na płytę Animals - coś przebjutiful :)

rety rety po tylu latach wreszcie się ruszyli.
A po BM nie trzeba jechać do Skandynawii czy Australii wystarczy do Opola :)

Ostatnia edycja:
taa Disembowelment wydał ostatnią nową płytę w 93 roku :) i słuch po nich zaginą .

---------- Post dodany o 17:47 ---------- Poprzedni post o 17:47 ----------

Ja osłuchuje właśnie płytkę Patrici Barber - Cafe blue... i stwierdzam że mam za mały pokój niestety,kolumny mam za blisko miejsca odsłuchu. Ale i tak utwór "too rich for my blood" wymiata :)

Załączniki

• Patricia-Barber-Caf-Blue-495394.jpg
    Patricia-Barber-Caf-Blue-495394.jpg
    34.6 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnio postanowiłem zgłębić twórczość Baauera, autora ostatnio popularnego (podkładanego) utworu "Harlem Shake". Niektóre jego utwory czy remixy są całkiem niezłe.

Powrót