• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Przypomniał mi się:

Miałem to w zakładkach w jakości HD gdzieś u ruskich, kurde nie chciało mi się pobrać na dysk, a teraz same 480.

trudno jest uspokoić ten świat zwłaszcza ,że jest w ciągłym ruchu jak ten cały wszechświat ;)
Solar Fields - Lifebook :

Ostatnia edycja:
Nie rozumiem co masz na myśli :"space sim" ??? .Gierki ?Trochę wrażliwości by nie zaszkodziło koledze ;)
Raczej na tej muzyce bym odpalił swoje kolumienki i przetestował strojenie układu bass-refleks ;).I nie chodzi mi o maksymalnie niskie zejście ,ale o jakość tego basu bez burczenia .
Solar Fields ma kilka naprawdę świetnych płyt .Utwór "Lifebook" pochodzi z płyty Origin 2 ,a oto inna:
Movements

Ostatnia edycja:
Jak już zahaczamy o elektronikę oraz testowanie B-R, to warto się też przyjrzeć takiej muzyce.

Connect.Ohm jest raczej nudny ,ale "ruffpl" to molestuje tym muzycznym spamem :D .To może i ja pomolestuję:

Powrót