• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

A skąd zazwyczaj słuchacie tych kawałków? spotify,tidal coś jeszcze innego?
Porównywałem tidala do spotify i Spotify jest gorszej jakości mnie ukazuje na nagraniach , góra jest bardziej wyraźna na Tidalu jest większa przejrzystość dźwięku ,zdecydowanie tidal w wersji hifi master i w zależności jak go uzytkujesz , aby dobrze zagrał na komputerze potrsbje aby go osobno zainstalować ...nie z przeglądarki ...

Ostatnio mam jazdę znów na punk rocka także, jest to analogs-blask szminki. A tak to zazwyczaj co chwile co innego mi w głowie gra. Jestem muzykiem i żyję muzyką także sporo tego ;P.

Porównywałem tidala do spotify i Spotify jest gorszej jakości mnie ukazuje na nagraniach , góra jest bardziej wyraźna na Tidalu jest większa przejrzystość dźwięku ,zdecydowanie tidal w wersji hifi master i w zależności jak go uzytkujesz , aby dobrze zagrał na komputerze potrsbje aby go osobno zainstalować ...nie z przeglądarki ...
Przeglądarki nie obsługują taśm master. Trzeba instalować apkę.

Powrót