Sorki nie zauwazylem jakie pomieszczenie ma byc ;]przemo-lukas napisał:maxi
Ale jakoś brakuje mi pomysłu na dwie drogi do 45-50m˛
Swoja droga to do 50m2 juz by sie przydalo cos wiekszego niz dwie 8" tonsila...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sorki nie zauwazylem jakie pomieszczenie ma byc ;]przemo-lukas napisał:maxi
Ale jakoś brakuje mi pomysłu na dwie drogi do 45-50m˛
Uniamp/Symasymbaku9093 napisał:Co z tym wzmacniaczem jaki polecicie?? (czytalem o symku ale czekam na potwierdzenie czy napewno go robic)
Zależy od kasy,baku9093 napisał:Hehe bardzo sie ciesze ze sie zaangazowaliscie w moj temat bo to mi bardzo pomaga i juz teraz jestem wam bardzo wdzieczny ale zdaje sie na was co do doboru głośnikówTo jak? Jaka jest teraz koncepcja??
![]()
takero, zalezy co uzytkownik oczekuje... w koncu sa rozne gusta i gusciki... mi np nie wystarczylyby dwie 8" w 40-50m2... a slyszalem juz tez sporo sprzetu/glosnikow...baku9093 napisał:Maxi, przesadzasz...
baku9093 napisał:Ale wtedy potezna kasa za suba i potezna kasa za wzmacniacz![]()
A niektorzy radza takie projekty, ja bym sie osobiscie kierowal w strone sugestii Takero ,albo poczekal na zwrotke do nowosci stxa i je zastosowal :wink:baku9093 napisał:Słucham głównie techno, HH, rzadziej rocka
dulin7 napisał:A niektorzy radza takie projekty, ja bym sie osobiscie kierowal w strone sugestii Takero ,albo poczekal na zwrotke do nowosci stxa i je zastosowal :wink:baku9093 napisał:Słucham głównie techno, HH, rzadziej rocka
Pozdrawiam!!!
chodzilo mi o glosniki ktore sa nowosciami stxa ktore moglbys zastosowac w swojej kolumnie.baku9093 napisał:Nie kumam - do jakiej nowosci stx-a i co zastosowal??
ceny sa kosmiczne a niekotre projekty bez sensuVwMarcin napisał:to strona visaton'a http://www.visaton.de/de/...wege/index.html (link bezposrednio do konstrukcji 3 droznych)gdzie sa dostepne projekty ich kolumn z dokladnie zwymiarowanymi obudowam i oczywiscie projekty zwrotnic...