Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bledna logika o ktorej bylo juz wiele razy. zdecydowanie lepszy efekt uzyskasz dajac lepsza wysokotonowke do badziewnego woofera niz dobry woofer do tandetnej wysokotonowkiOsobiście wziął bym Founteka Fw168 i do tego Sc10n
to i tak bardzo tani glosnik jak na jego mozliwosciNie ma zatem tańszych kopułek 30mm? bo z tym wavecorem wykracza się poza budżet autora.
mialem ta vife. czytaj wyzej :/znalazłem coś takiego:
http://www.hometheatershack.com/foru...-bc25sg15.html
fountek z vifą, co o tym sądzicie?
popieramFW168 + Wavecore'a mogę Ci za friko zaaplikować.
Będzie nie drogi zestaw na forum.
| LuSzTi nadal uważam ze można ów rezonans wykorzystać odpowiednio mocna pułapką. Akkus ma zestaw na tymże founteku i wstędze, także niskiego podziału raczej tam nie ma (podejzewam zwrotki nie widziałem, jak się mylę to mnie poprawcie). Zgodzić się za to mogę ze przy wyższym podziale tego fountek trzeba by się napracować i dać bardziej stromy filtr. | |
no sorki, ale tak sie nie daMiało być więcej basu niż w altusach i do 500zł.
to juz lepszym wyjsciem byloby kupienie dowolnego uzywanego woofera...Jeśli by pójść w seasa na górze to zostało by 70zł na woofer, jaki w miarę przyzwoicie schodzący znajdziesz w tej cenie? Dlatego zaproponowałem founteka i jak sam napisałeś nie-najgorszą wysokotonowkę.