• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Jakie radio do 300-350 zł?

• Autor wątku Autor wątku Rogal
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pionek ciekawy, ja mam Kenwooda KDC-4034 i radio jak za tą kasę co dałem naprawdę się opłacało.. i godne jest uwagi.

[ Dodano: 2007-02-07, 19:16 ]
albo kup sobie model CLARION-a ( BD269RMP,DXZ468RMP,DXZ669RMP) te trzy modele mają Firmowe ubezpieczenie od kradzieży za które nie trzeba dodatkowo płacić.. Fajna opcja dla przezornych, ale podstawowy model radia kosztuje bodajże 450zł

albo kup sobie model CLARION-a BD269RMP

radyjko fajne podoba mi sie ale wlasnie te kilkadziesiat zl ponad moje mozliwosci

to podałem ci swojego typa, ja mam używam i jestem osobiście mile zadowolony dlatego ci napisałem..
a modele Clariona to było już poza tematem...
a jak nie to kup sobie tego Pionka jak ci się podoba..
a tak w ogóle mowa o takich zakupach już była nie raz.. :mrgreen:

a tak w ogóle mowa o takich zakupach już była nie raz.. :mrgreen:[/quote]

Wiem że była już o tym mowa i to nie raz jednak nic interesujacego mnie niestety nie znalazłem, dlatego liczę na świeże spojżenie

Powrót