• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jakie satelitki?

Reakcji
0
w tej kostce sa 2 glosniki?? :???:
od biedy mozesz dac ARN 116 ktorego da sie nawet sluchac na pelnym pasmie ale jak juz cos robic to cos dobrego...

napisz cos wiecej bo o tej godzinie juz niebardzo mysle...

w pokoiku 10m2 mam nieduzo miejsca suba wielkosci obudowy od komputera zmieszcze a te satelitki by byly jak w sam raz. jakie glosniczki polecacie nie chodzi o super jakosc i glosnosc ale zeby w miare dalo sie sluchac z gory dzieki

Wojtus_K, aż tak mini to one nie są ;]

halogen0, a może szerokopasmowce JVC ? :)
Idą do 19k ładnie, wymagają tylko wsparcia subem - co oczywiste przy tak małym rozmiarze :)
A do tego mają wysoki spl - powyżej 90dB nieco i bardzo łatwo je napędzić byle czym :)

takero, to sa te na ktorych robiles wysokosprawne supertanie kino domowe?? daj jakis namiar lub fotke

Pawel S., tak, ostatnie 5 szt mi jeszcze zostało, a szczerze mówiąc zamówień mam tyle do końca lipca że nie bardzo chce mi się kina robić "z nudów" :P

Powrót