• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

jakie sb!?

Nie wiem czy ja mam tą samą wersje Live'a ale wg mnie wyjście sub to kupa, bas jest rozlazły przeciągnięty i brak mu dynamiki. Najlepiej podpiąć suba do głośników przednich na karcie poprzez sumator i jakiś filtr DP.

Co do wyjscia na sub w LIVE'ie to nie zauwazylem zeby bas byl jakis inny, ale sygnal jest zdecydowanie slabszy niz w wyjsciach na przod i tyl.

czyli odradzasz kupowac sb live tylko p oto zeby podpiac suba ? chce kupic bo mysle o tym zeby monitorki graly np od 80 hz a sub reszte,wiadomo ze lepiej bedzie arn wtedy srednice grał
pozdro

ja tez mialem tegosb i nie zauwarzylem zeby bas byl jakis inny:]dla mnie gralo o spoko odciole sobie monitorki na 90hz i suba na reszte i bylo git

Powrót