To tyle jeśli chodzi o laserówki... Na atramentowych się nie znam, nigdy nie miałempegelmesser napisał:Tylko Brother

Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
To tyle jeśli chodzi o laserówki... Na atramentowych się nie znam, nigdy nie miałempegelmesser napisał:Tylko Brother
Chodzi mi o atramentówkę. Drukuję dużo i właśnie dlatego chciałbym żeby było tanio. Drukuję zarówno mono jak i kolor (ale nie zdjęcia). Sporo też skanuję. Chodzi mi o proste i bezawaryjne urządzonko, do którego najlepiej samemu bez większych problemów można było dolewać tusz.melisław napisał:To tyle jeśli chodzi o laserówki... Na atramentowych się nie znam, nigdy nie miałemA właściwie jaką ty potrzebujesz? Bo podałeś bardzo mało danych. Kolor czy mono? Potrzebujesz drukować dużo i tanio, czy ładnie i dokładnie? Drukujesz dużo czy mało?
ŁukaszN napisał:Ja również jestem za BROTHEREM.
Chłopaki z tego forum polecili mi model DCP-385C i powiem że jestem zadowolony. Tusze tanie jak barszcz, parę miesięcy temu za komplet zapłaciłem coś koło 35zł, a drukuje dość sporo jak to na studiach. Problem jest gdy skończy się jeden z kolorowych tusz, to drukarka odmawia posłuszeństwa i nie chce drukować nawet an czarno, wiec na bieżąco trzeba wymieniać tusze. No i troche głośno pracuje, ale tak poza tym to super sprzęt![]()
bitbober, dzięki za rade!! Przy następnej okazji postaram się zastosować do tegobitbober napisał:Problem z brakiem któregoś z kolorowych tuszy przy zamiarze drukowania czarno-białego rozwiązałem tak :wyciągam brakujący tusz i zaklejam paskiem taśmy izolacyjnej miernik pokazujący ilość atramentu w pojemniku (Taki przezroczysty pasek u mnie na środku pojemnika) . Drukarka czytając ten wskażnik odczytuje go jako pełny. I możemy dalej drukować :grin:
lars233 napisał:Hmm... Ciekawa to urządzonko. A jak się restartuje te poziomy tuszu?