Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
bart210 napisał:
maneater89_1989 napisał:Mam teraz troszke klasyki z torrenty.org
Ty się nawet nie przyznawaj bo pewnego słonecznego dnia możesz mieć gości z CBA, CBŚ, FBI, CIA, SLD, PSL i ch... wie jeszcze skąd :smile: Z pustymi rękami na pewno nie wyjdą.maneater89_1989 napisał:nagranych ogolnie mam 50albumów co zabrało mi ponad 100zl z budżetu
maneater89_1989 napisał:P.S jakie CD ma DAC 24bit/96kHz :?: Cena zeby byla rozsądna :mrgreen: Może bym kupil a swojego wystawil na allegro :wink:
raczej o DVDaudio i SACD.maneater89_1989 napisał:O jakim formacie mowisz Marian :?: O FLAC??
marian napisał:na AudioShow 2007 okazalo sie ze ten format jest przerysowany i malo audiofilski... bylem w tym pokoju w ktorym porownywali oba formaty,niestety nie pamietam co to byl za pokoj.
według polskiego prawa możesz ściągać muzykę i filmy nie piracąc, nie możesz natomiast rozpowszechniać. kurde ludzie, w ogóle prawa nie znacie. trzeba wiedzieć co można, a czego nie.maneater89_1989 napisał:bo czy bede sluchał z neta tej muzyki czy sciagał i nagrywał to moim zdaniem i tak jestem piratem bo nie zapłaciłem za uzywanie np youtube czy innych stron zwiaanych z tym...
Caleb napisał:Przypominam przy okazji, ze bitrate czystego pcm stereo, 16bit, 44,1khz (czyli tego co mamy na plycie audio) wynosi 1411kbps.
ostatnia plyta Nine Inch Nails - The Slip jest dostepna calkowicie za darmo, legalnie w internecie w 24bit/96khz.Znajdz taką piosenkę nagraną w 24bit/96kHz to gratuluje.