no to bym zaryzykowal 
ale starego glosnika nie wyrzucaj
jak sie okaze ze nowy nie gra najlepiej to sie go naprawi
ale starego glosnika nie wyrzucaj
jak sie okaze ze nowy nie gra najlepiej to sie go naprawi
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czlowieku malej wiary...Na naprawę starego raczej bym nie liczył bo nie wydaje mi się żeby się go dało naprawić.
jak postarasz sie zrobic to sam (pomoge z poradami) to koszt moze wyniesc 10-20zlA rak z ciekawości ile kosztowała by naprawa takiego głośnika, gdyby tylko do wymiany była ta pianka łącząca membranę z metalowym okręgiem ( sorry za niefachowe nazewnictwo). Ogólnie chyba postawię na tego stxa o którym wspominałem
Dal suba raczej minimalne. Może byc słaby wzmak, ale na początku spróbuj obniżyć strojenie przytykając czymś częściowo BR. Ktoś używał kilku lasek kleju włożonych w BR. Jak pomoże, to pewnie trzeba przedłużyć BR.dodatkowo stary był troszkę wpuszczony do środka obudowy
Witam, właśnie zamontowałem nowy głośnik i nie jest za dobrze. Słychać tylko nieprzyjemne dudnienie
Kiepsko nie, co najwyżej lepiej od tego co był, jeśli zmodyfikujesz odpowiednio obudowę pod niego.